tisdag 26 juli 2011

Lillens BoÅh, vad jag älskar att pyssla i Hugos rum. Där finns inga spelregler om vad som matchar eller hur det bör se ut. I Hugos rum tänker jag utanför lådan, något som jag har lite svårare för i resten av hemmet där vill jag ha lite mer avskalat och ja; tråkigt sobert! Men här lever jag hejsan hoppsan med prylarna! (ja, jag vet jag är ju inte helt alldeles jätte vild och färggalen men för att vara jag är det allt lite galet!) Och ni må tro att Hugo var intresserad...
Johans mamma ( min svärmor ) har låtit spara alla Johans barnböcker, ni må tro att jag är glad för det. De ska både läsas utan och innan och sedan är de så ljuvliga i nya boklådan
Jag längtar efter att ta på Hugo denna pyjamasen (från R.O.O.M) och busa med honom i kuddhalmen. En kuddhörna är ett framtidsprojekt i Hugos rum. Kuddar i farmors gamla tyger -lite hejsan hoppsan ni vet!
Men fram tills dess får fina lexington kudden vara proper i sängen. Mysigt med fårpläden tycker jag.
Japp, Hugos alldeles egna Fifi-bibliotek! Han är redan jätte intresserad av böcker och sitter gärna i knät och tittar först på ena sidan, sedan den andra. Lite sött ändå.
Hugo han har minsann hjälpt till denna gången och återupptäckt gamla leksaker och ting. Verkar som om bilderna blev lite suddiga när de laddades över till bloggen? Jaja, tjajmoster....  Summa summarum; Jag älskar barnrum! Hej på er!
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar